Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشور ترکیه از سال ۱۳۵۴ (۱۹۷۵ میلادی) ساخت سریال‌های کشور خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۶۰ (۱۹۸۱ میلادی) اولین سریال خود را به کشور فرانسه فروخت.

امروز این کشور پس از آمریکا بزرگترین صادرکننده سریال‌های تلویزیونی به دیگر کشورهاست؛ به شکلی که در سال ۲۰۱۸ بیش از ۷۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان از روسیه و چین تا آمریکای لاتین سریال‌های ترکیه را تماشا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال سریال سده باشکوه (حریم سلطان) در بیش از ۷۰ کشور به نمایش درآمده و ۵۰۰ میلیون نفر به تماشای آن نشستند.

نمایش سریال‌های ترکیه فقط در عربستان سعودی و مصر ممنوع است. در سال ۲۰۱۸ بیش از ۵۰۰ میلیون دلار درآمد ترکیه از صادرات سریال بوده و همچنین براساس هدفگذاری انجام شده تا سال ۲۰۲۳ درآمد ترکیه از صادرات سریال به یک میلیارد دلار خواهد رسید.

صادرات سریال‌های ترکی باعث گسترش فراگیری زبان ترکی و استانبولی نیز شده است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی به دلیل بالا بودن هزینه آموزشگاه‌های زبان در کشورهای مختلف همچون ایران و همچنین گران بودن استفاده از معلم خصوصی بسیاری از علاقمندان زبان ترکی و همچنین کسانی که دوست دارند تا به این کشور سفر کنند، زبان ترکیه را از طریق این سریال‌ها فرامی‌گیرند./ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۲۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیأت دولت با اشاره به افزایش تجارت خارجی کشور در ماه گذشته، تصریح کرد: بر اساس گزارش گمرک ایران، تجارت خارجی کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳ با رشدی ۴۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

وی اضافه کرد: تراز تجاری در فروردین ماه که بخش عمده‌ای از آن در کشور ما با توجه به آغاز سال جدید تعطیل است، حتی بدون احتساب نفت نیز مثبت شد.

گفتنی است؛ تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

کد خبر 6095892

دیگر خبرها

  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها ۸.۳ میلیارد دلار به کشور ضرر می‌زند
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه