Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش تسنیم درباره سریال‌های شبکه نمایش خانگی به ما می‌گوید که این آثار برخلاف آنچه که برخی می‌پندارند مخاطب زیاد و جذابیت خاصی ندارند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال‌های شبکه نمایش خانگی در چندسال اخیر باب جدیدی برای حوزه سرگرمی مردم باز کرد. رفته رفته به تعداد آنان اضافه شد و بخش جدیدی را در حوزه سرگرمی‌سازی ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کار ساخت و تولید این آثار به جایی رسید که مسأله پول‌های کثیف به ساخت یکی از این آثار باز شد و به یکی از جنجالی‌ترین مسائل حوزه فرهنگ تبدیل شد. با این حساب نمایش خانگی که قرار بود به حوزه جدید سرگرمی‌سازی مردم تبدیل شود دچار یک چالش بسیار مهم شد.

از سوی دیگر کیفیت این آثار از جنبه ژانر، تم، داستان و فیلمنامه، جذابیت و دیگر جوانب فنی و هنری آنقدر مورد نقد قرار گرفتند که بخش قابل توجهی از مردم در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به آن پرداختند.

تمام موارد فوق باعث شد تا به سراغ مردم و مخاطبین نمایش خانگی برویم و از آنان درباره سریال‌های آن سؤال کنیم و ببینیم که چقدر مخاطب این شکل جدید از سرگرمیند و آیا به آن نقدی دارند یا خیر و در ضمن از منابع مالی ساخت این آثار پرهزینه اطلاعی دارند؟

نکته جالب توجه اینکه برخی از مخاطبین ما در این گزارش، کمتر سریال‌های نمایش خانگی را تماشا می‌کنند و علت آن را عدم نوآوری و جذابیت در این سریال‌ها می‌دانند. مؤلفه‌هایی مانند اغراق و غلو در مسائل اجتماعی، افراط در عاشقانه بودن تم‌های سریال‌ها، درک نادرست و سطحی از آدم‌های امروز جامعه و... مواردی است که مردم بعد از تماشای سریال‌های نمایش خانگی به خاطر سپرده‌اند.

در این گزارش طیف‌های مختلفی از مردم با ما گفت‌وگو کرده‌اند که در ادامه آن را تماشا می‌کنید:

قهرمانان به محاق رفته در سینمای ایراناولین بازیگر سریال «خانه اژدها» انتخاب شداکران فیلم «تلِّ ماسه» به سال بعد موکول شدباکس آفیس | هالیوود با اکران فیلم‌های قدیمی به حیات خود ادامه می‌دهد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سریال سینما شبکه نمایش خانگی سریال سینما شبکه نمایش خانگی نمایش خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۴۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشنامه «دارشکنه» از جمله آثار حاضر در هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی است که به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا شاه‌مردی از ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت در سالن لایق شهر شیراز روی صحنه خواهد رفت.

شاه‌مردی درباره موضوع نمایش «دارشکنه» توضیح داد: این نمایش در واقع بازخوانی و قرائتی از برخی اتفاقات است که در دهه ۶۰ توسط منافقان رقم خورد. گروهی از زنان منافق در صدد بمب‌گذاری در مجلس روضه امام رضا (ع) هستند که برای خودشان تحولات روحی و معنوی رقم می‌خورد.

وی معتقد است «دارشکنه» سعی بر این دارد که به مخاطب متذکر شود تجلی صفات خوب و حسنه در آدمی نیاز به تکرار و تمرین و مراقبت دارد که الگوی کامل همه این صفات اهل‌بیت (ع) هستند.

نویسنده و کارگردان «دارشکنه» با بیان اینکه همیشه نمایش و نمایشنامه‌نویسی به عنوان موضوع فنی و تکنیکی برایش مطرح بوده است، یادآور شد: زمانی که دغدغه یا موضوعی برایم اولویت پیدا کرده یا ذهنم را به خود مشغول کند، تمام تلاشم بر پیاده‌سازی آن معطوف می‌شود و تمام اصول و قواعد تکنیکی را برای اجرای آن به کار می‌بندم. عموم این دغدغه‌ها مربوط به حوزه مقاومت و نمایش‌های دینی و آیینی است.

شاه‌مردی با اشاره به سابقه حضورش در دوره‌های قبلی جشنواره رضوی، تاکید کرد: وجود یک جشنواره فنی و تکنیکی مثل تئاتر رضوی باعث شده که موضوعات دینی و سیره رضوی از حوزه مسایل کلیشه‌ای چون زیارت و صرف شفا گرفتن خارج و به موضوعات و ایده‌های مختلف بیش از پیش پرداخته شود. در واقع جشنواره رضوی فرصتی را برای هنرمندان عرصه تئاتر فراهم کرده است تا برای خلق آثار هنری شاخص و منحصر به‌فرد در این حوزه به رقابت بپردازند.

این کارگردان تئاتر تصریح کرد: برای تولید آثار فاخر در حوزه رضوی علاوه بر پرهیز از کلیشه باید سیره و زندگی سراسر درس این امام همام را مورد توجه و مداقه قرار داد.

وی در پایان اظهار کرد: اینکه امسال هر گروه در شهر خود چند شب به اجرای عموم بپردازد اتفاق بسیار مبارک و خوبی است که امیدوارم این روند در حمایت از گروه‌ها مستمر باشد و سبب شود که بیش از پیش از زبان تئاتر به عنوان ابزاری هدفمند برای ترویج سیره رضوی و مباحث فرهنگ دینی بهره گرفته شود.

کد خبر 6093289 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • سریال جدید آیدا پناهنده چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • عکس| فرزاد حسنی و امید حاجیلی در مافیای شبکه نمایش خانگی
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • در حوزه تئاتر رضوی باید از کلیشه پرهیز کرد/ اهمیت اجرای عمومی